Tala Fou

O le faʻatinoga o aʻoaʻoga o le "BIM Steel structure Cloud" na amata, ma EIHE na laa i se tulaga fou o le fausiaina o le atamai.

I le aso 19 o Iulai, na talimalo ai le kamupani i le faʻasalalauga faʻasalalauga mo lana "BIM Steel Structure Cloud" aʻoaʻoga faʻapitoa ma faʻatinoga i le Potu Konafesi 1, sosoo ai ma se aʻoaʻoga tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia e lima aso. O lo'o fa'ailoa mai ai le alualu i luma tele o le EIHE i le fa'atuina o masini fa'akomepiuta ma atamai, fa'atupuina le faufale atamai i se tulaga fou.

O le faʻamoemoega o lenei aʻoaʻoga o le faʻavasegaina o le faiga o talosaga mo le pulega o le BIM, faʻaleleia le saʻo o le BIMfausaga uameafaʻamatalaga ao, faʻamalamalama le galuega e fesoʻotaʻi ma le BIM uʻamea faʻaogaina ao faʻaoga i matagaluega eseese, faʻamautinoa le faʻaleleia atili o le pulega i le BIM fausaga uʻamea ao faʻaogaina, ma ausia le sini faamoemoeina o le faʻaogaina lelei i le gasologa o le olaga atoa o le poloketi. Inisinia mai le Bimtek Information Technology (Shanghai) Co., Ltd. na valaʻaulia e tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili i luga o le faʻaogaina o le BIM steel structure cloud platform, o ana galuega autu, faagasologa o talosaga, ma matafaioi a le matagaluega. E silia ma le 40 pule o matagaluega ma tagata faigaluega talafeagai mai le matou kamupani na auai.

I tausaga talu ai nei, ua faʻatinoina e le kamupani se fuafuaga faʻavae e ausia ai le "lua selau" sini, faʻafeiloaʻi le manaʻoga mo le atinaʻeina o numera, fausia se fale gaosi meamata ma atamai, iloa le tuʻufaʻatasia o le gaosiga ma le faʻatinoina o galuega, faʻaleleia le faʻailoga ata ma le faʻaogaina o maketi. o le EIHE Steel Structure, ma fa'atautaia se faasologa o felagolagoma'i ma Beimaitaike Information Technology (Shanghai) Co.,  Ltd. e fausia atoa ai se BIMfausaga uameacloud platform talafeagai mo le pulega o galuega a le kamupani. O lenei faʻavae e tuʻufaʻatasia ai le sefulu faʻatinoga faʻaogaina, e aofia ai le faʻatulagaina o faʻamaumauga o faʻamatalaga, pulega o filifili, faʻatonuga o le gaosiga, faʻatonuga o le siakiina o le fale gaosi oloa, fale teu oloa ma le tuʻuina atu, pulega o le alualu i luma vaaia, pulega lelei konekarate, pulega tau, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻamatalaga feaveaʻi, ma le fa'atulagaina o fa'atonuga o lipoti, e tu'uina atu ai fa'amatalaga au'ili'ili o le pulega mo galuega a matagaluega ta'itasi i aso ta'itasi.

O le faʻalauiloaina o le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia mo le gaosiga o galuega faatino e faʻaalia ai ua ulufale le kamupani i se maualuga fou o le atinaʻeina o le atamai: i totonu, o le alualu i luma o galuega uma e mafai ona fesiligia e faʻavae i luga o faʻatagaga, ma soʻo se faʻafitauli faʻafitauli e mafai ona faʻasaʻo i se taimi talafeagai, mai le sainia o le le konekarate o le poloketi i le tuʻuina atu o le poloketi, o taimi uma e pulea lelei ai le node; i fafo, e mafai e tagata faatau uma e tatalaina se teugatupe ona fesiligia le faʻatauga, gaosiga, ma le faʻapipiʻiina o tulaga o latou poloketi i le taimi moni ma vave ona malamalama i le alualu i luma o latou lava poloketi.

Talu mai lona amataga, EIHEFAIGA UAmeaua le gata ina taula'i i le fausiaina o ana aganuu fa'apisinisi ae ua fa'atumauina fo'i le taua tele i le sailia o atina'e e ala i le faasaienisi ma tekinolosi. I le tutusa o le faʻamuamua o aganuu ma tekinolosi, o le vaega e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe fou, faʻafaigofieina le suiga ma le faʻaleleia o le kamupani faʻapea foʻi ma lona atinaʻe maualuga.


Tala Fou Fesootai
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept