Tala Fou

Fa'amalo i le AstraZeneca's Inhalation Aerosol Plant Project i lona si'i muamua

I le taeao o Me 15, o le poloketi a Qingdao AstraZeneca Inhalation Aerosol Plant na fausia e le kamupani na faʻamaeʻaina ma le manuia le siitia muamua.

AstraZeneca Inhalation Aerosol Plant Project First Lifting Site

O le poloketi o loʻo i totonu o Qingdao High-tech Zone, o le faʻavae e aofia ai se vaega o le 53333.6m², faʻatasi ai ma le fale o le 54,298m², lefale fausaga uameavaega o se vaega lua-fogafale, faatasi ai ma le aofaiga atoa o fale o le 9317.15m², maualuga maualuga o le 25.2m, ma le fuafuaina o le taumafa uʻamea o le 2,000t. Le gaosiga ma le faʻapipiʻiina o lefausaga uameao lenei poloketi o loʻo faʻaaogaina atoa le FM standard, ma o le FM certification standard o loʻo faʻaalia i le lalolagi atoa o se tusi faamaonia mo le ulufale atu i le maketi o le lalolagi. O le FM certification e lauiloa i le lalolagi atoa ma o se tusi faamaonia mo le ulufale atu i le maketi o le lalolagi. O le fausia o lenei galuega o le a faaopoopo ai se isi matati‘a fou mo le kamupani e faatino ai galuega i fafo i le lumanai.

Astrazeneca galuega fa'atino

O le fausiaina o le fale o le a mafai ai e le Qingdao fale ona avea ma se fesoʻotaʻiga taua i le faʻaogaina o vailaʻau faʻapitoa a Astrazeneca.


Tala Fou Fesootai
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept