Tala Fou

Gaosiga ma le fa'apipi'iina o feso'ota'iga lelei ma le saogalemu - Qingyuan Seed Industry Headquarters Project (Vaega I) e tatala ai le saoasaoa maualuga.

E faʻafefea ona faʻamaeʻaina le fausiaina, faʻavae seia oʻo i le tuʻuina atu o se fale uamea i le 29 aso? E fa'afefea ona fa'amautinoa o le tulaga lelei, saogalemu ma le alualu i luma e o faatasi? E faʻafefea ona faʻafefe faigata i le fuga ina ia leai ni faʻafitauli i le auala o le fausiaina?Qingdao EIHE Steel Structure Group Co., Ltd.fausia le poloketi a le Qingyuan Seed Industry Headquarters Project (Vaega I) e ta'u atu ia te oe le tali.

galuega autu autu alamanuia fatu Qingyuan o loʻo i le Itumalo o Huangdao, Qingdao City, Zhangjialou Street, West Shiling Village, o le poloketi o loʻo i ai le aofaʻi atoa o le fausiaina o le tusa ma le 30,000 sikuea mita, faʻatasi ai ma se tupe faʻaalu atoa o le 200 miliona yuan, lea e masani ona faʻaaogaina mo le suʻesuʻega. ma le atina'eina o fa'ato'aga maualuluga ma tekonolosi fou, fa'alauiloa tekinolosi fa'ato'aga, filifilia ma fa'atupuina o ituaiga fa'ato'aga fou.

I le aso 14 o Aukuso, na maua mai ai le tala fiafia mai le nofoaga autu o galuega a le Qingyuan seed industry - o le uluai siitaga manuia! O le faailoga lea o le ulufale aloaia o le poloketi i le Yihe mode. I le aso 19 o Aokuso, na manuia ai le  siitia o le uamea. E o'o mai i le taimi nei, ua fa'apipi'i le fa'avaa autu o le poloketi.

Bolt muamua fa'apipi'i Aukuso 6th

Si'itia koluma u'amea Aukuso 14th


Fa'apipi'i Uila Aukuso 19th


Fa'ato'a Fa'afale Purlin Fa'auma Aukuso 26th

Ina ia faʻamautinoa le maeʻa o le faʻatulagaina o le 29 aso o le vaitaimi o le fausiaina, o le poloketi o loʻo tumau pea le maualuga o le saosaoa i le faagasologa o le fausiaina, ma le mafuaʻaga o le maualuga maualuga, ma le tulaga lelei ma le saogalemu o manatu o loʻo tausisia pea. e tagata o le EIHE e fesoʻotaʻi vavalalata: o le gaosiga o le gaosiga, o le faʻatinoina o ata, tulaga faʻataʻitaʻiga, masani ma manaʻoga faʻapitoa, o gaioiga taʻitasi e matua lelei lava le lelei o le faitotoʻa, ma o le a le faʻatagaina le le tausisia o manaʻoga o le sui o le falegaosimea; o le faʻapipiʻiina, o tagata faufale uma e laiseneina. I le faʻatulagaga faʻapipiʻi, o tagata faufale uma ua laiseneina e galulue, ma faʻatinoina mautu manaʻoga o tulafono faatonutonu saogalemu, i luga o le faʻavae o le faʻamautinoaina o le saogalemu o tagata faigaluega ma meafaigaluega, ina ia atoatoa vaega taʻitasi o le faʻamau; faia se faatulagaga lelei atoa, o le tulaga lamatia e ono aafia ai le alualu i luma o le vavalo muamua, aloese talafeagai, aemaise lava i le feagai ai ma afa, timuga, le vaega o galuega faatino e ala i le fetuunaiga o le taimi o le fausiaina, i lalo o le nofoaga o le faamautinoaina o le saogalemu o le ua mae'a fa'atulagaga faufale e tusa ai ma le fuafuaga.


O taumafaiga a tagata EIHE mo poloketi taitasi e tutusa, mo tagata EIHE, e leai se eseesega i le va o le tele o le poloketi, naʻo le leai o se faʻamoemoe, o le faia o poloketi taʻitasi i se galuega maualuga le uiga o le EIHE i le poloketi, ia faia taʻitasi. galuega faatino lelei ina ia mafai ona faatosina mai le tele o tagata faatau e faatuatuaina le poloketi ia i matou!


Tala Fou Fesootai
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept