Tala Fou

Kamupani vaega 20,000 tone o laina gaosiga fausaga u'amea tu'u lelei i le faagaoioiga

I le 9:18 i le taeao o Ianuari 6, o le 20,000-tonne foufausaga uamealaina gaosiga o Qingdao Eihe Steel Structure Group Co., Ltd. sa faamumu aloaia ma tuu i le gaosiga. Guo Yanlong, peresitene o Eihe Steel Structure, Liu Hejun, sui peresitene, ma ulu o matagaluega pisinisi fesootai i lenei sauniga o le gaosiga.

I le sauniga o le fa'atonuina, na fa'afetaia ai e Peresitene Guo Yanlong le fa'amanuiaina o le gaosiga o le laina fou, na ia fai mai, na matou fa'amanuiaina le laina fou o le gaosiga, muamua lava, e tatau ona matou fa'afetaia le tele o tagata fa'atau a le kamupani, ona o le lagolago malosi a matou. tagata fa'atau, o lo'o ia i matou le naunautaiga mautu e tu'u i totonu o le gaosiga o le laina gaosiga fou, Eihe Group o le a mautinoa lava le ola i le fa'atuatuaga, ma taumafai e fa'aleleia le tulaga o le gaosiga ma le tautua e fa'amalieina ai tagata fa'atau. I le taimi lava e tasi, matou te faʻamoemoe foʻi e sili atu uo e auai i la matou tagata faʻatau, ina ia maua e Eihe le avanoa e tautua ai i se lautele lautele o vaega faʻatau. O lona lua, e momoli atu le fa'afetai i le aufaigaluega uma a Eihe, o la outou galuega fita lea e una'ia ai Eihe i se tulaga fou; o au taumafaiga i le po atoa e fa'agaioi lelei ai le laina gaosiga fou; o lou malosi ma le faʻaeteete e faʻatupuina ai le manatu o Eihe 'Faʻapotopotoina le lotogatasi o Kyushu, Harmony umia le sami atoa' sili atu ona mauaa i loto o tagata. I totonu o le tausaga 2024 ua toeitiiti atoa le vaiaso, o le tausaga fou e tatau ona i ai se tau fou, o le laina fou o le gaosiga o aso nei o se tasi lea o le tau fou, ou te faʻamoemoe o tagata Eihe uma e avea o se avanoa e faia ai taumafaiga faifai pea i le tausaga fou. , ma ia sili atu ona matagofie taeao o Eihe.

I le taimi nei, o le tauvaga i lefausaga uameae malosi le alamanuia, ma faatasi ai ma le atinaʻeina ma le tuputupu aʻe o pisinisi a le kamupani, o le faʻafitauli o le gaosiga o le gaosiga o loʻo i ai se faʻatapulaʻaina o le atinaʻeina atoatoa o pisinisi a le kamupani. Ina ia foia lenei faafitauli, o le suʻesuʻega a le taʻitaʻi a le kamupani, na filifili e fausia se 20,000 tone fou o laina gaosiga o fausaga uʻamea, ina ua maeʻa le sili atu ma le lua masina o le filifilia o nofoaga, meafaigaluega faʻapitoa, faʻapipiʻiina meafaigaluega ma faʻatonuga ma se faasologa o galuega, o le gaosiga fou. laina fa'aaoga aloaia. O le faʻaaogaina o lenei laina gaosiga o loʻo faʻaalia ai ua toe faʻateleina le gaosiga o le fausaga uʻamea o Eihe, ma ua faʻatulagaina se faavae lelei mo le gaosiga i le 2024 i se tulaga fou.

Tala Fou Fesootai
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept