Tala Fou

E fa poloketi na sainia, o le Tausaga Fou ua amata lelei

I le aso 20 o Ianuari, le kiona, na matou faʻafeiloaʻi ai le taimi mulimuli o le la o le 24 solar terms - Major Cold. "O le faaiuga o le malulu e aumaia ai le tautotogo", i le faaiuga o le la o le tausaga, na oo mai ai le tala lelei, ma o le konekarate ma le tau atoa o le sili atu i le 40 miliona yuan na sainia aloaia, tatalaina le faigamalaga fou a le kamupani i le 2024.

Qingdao Hengji Bailong Profile Co., Ltd. teu faafaigaluega i le fausiaina o le passive faitotoa ma faamalama faiga fono galuega faatino 2 # laau, o loo i Huangdao Fenhe Road i saute, Xin 'se Vaitafe i matu, Jiangshan Road i sisifo, e aofia ai se vaega o le tusa ma le 29,000 sikuea mita , le aofaiga atoa o le fausiaina o le eria e uiga i 25,500 sikuea mita, le maualuga fausaga o 23.40m, ma 2150t sila.

Shandong uafu Qingdao Port otometi terminal poloketi lagolago atoatoa, o loʻo i totonu o le Itumalo o Huangdao eria faʻagata, i matu o Hanjiang Road, faʻatasi ai ma le aofaʻiga o le fausiaina o le 2293 sikuea mita. A maeʻa, e mafai ona tuʻuina atu se faasologa o auaunaga lagolago mo Qingdao Port automation terminal.

Qingdao Zhuoyingshe Tekonolosi Co., Ltd. teu faafaigaluega i le fausiaina o le Optical Valley electromagnetic tekinolosi galuega faatino aoaoga 2 galuega faatino fou mezzanine, o loo i Renjiatun, Daxin Street, Jimo Itumalo, o se galuega tulitatao o le fausiaina o le kamupani o Optical Valley galuega faatino tekinolosi electromagnetic. i le 2021.

Qingdao International Airport Group Co., Ltd. teu faafaigaluega i le fausiaina o Qingdao Jiaodong malaevaalele uta uta logistics warehousing galuega faatino, o loʻo i Qingdao International Airport uta vaega Shungang Road, o le galuega faatino e aofia ai se eria e uiga i 53,000 sikuea mita, o le vaega atoa o le fausiaina e uiga i. 33,000 sikuea mita, o le faʻaaogaina ofa'avaa fausaga uamea, o le taualuga e faʻaogaina ai le fola o le fola o le fale.


O le ulufale atu ia Ianuari, o le sainia o poloketi e fa ua faataatia ai se faavae lelei mo le atinaʻeina o galuega faapisinisi i le 2024. O lenei amataga lelei e le gata ina mafai ai ona tatou vaʻavaʻai atu i le tauiviga le faʻavaivaia o tagata Eihe, ae vaʻaia foi le faʻateleina o tagata faʻatau i le amanaiaina o. Eihe, ma e mafai foʻi ona vaʻaia ua maeʻa atoatoa Eihe i le 2024.

I le Tausaga Fou ma le siosiomaga fou, matou te faʻamoemoe o le a olaola le tatou poloketi i le Tausaga Fou, ma o le a galulue faatasi tagata Eihe e faʻaaoga le avanoa ma tauivi mo le tulaga muamua, ma o atu faatasi i se malaga fou!


Tala Fou Fesootai
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept