Tala Fou

I le amataga o le Tausaga Fou, Weichai Leiwo ma Qilu galuega atamai na amata ona sii i luga uʻamea.

I le taeao o Ianuari 3, 2024, Weifang ma Zibo nofoaga e lua o galuega faatino na auina atu tala lelei i le taimi lava e tasi: Weichai Lewo meafaigaluega faʻatoʻaga maualuluga gaosiga atamai Poloketi aʻoaʻoga faʻataʻitaʻiga, Qilu Intelligent Microsystem Industrial Park C eria (Vaega I) ma atinaʻe lagolago. galuega fa'aoga (nofoaga amata) 3# a'oa'oga na amata si'i fa'alava uamea.

O le kamupani o se subcontractor fausaga uʻamea o Weichai Rewo meafaigaluega faʻatoʻaga maualuluga galuega gaosiga atamai, ulufale atu i le maketi i Oketopa 27, ma siitia manuia le taimi muamua i luga o Novema 18. I le taimi nei, 3,000 tone o mea ua tuuina atu ma 2,300 tone o uamea. fausaga ua faapipiiina. I le avea ai o le poloketi lona lua a le kamupani a Weichai, Eihe Steel Structure o loʻo faʻaauau pea ona faʻaauau le faiga lelei o le galuega a Sino-Weichai, e amata mai i le puleaina o le fausiaina, faʻatonutonuina o le faʻagasologa, suʻesuʻeina faʻafitauli ma isi vaega, ma faʻaleleia pea ma faʻaleleia le faagasologa o galuega, lea e faʻaleleia atili ai. le manatu o le pulega o galuega faatino.


Zibo Qilu Intelligent microsystem Industrial Park galuega faatino, lea foi o se fausaga uʻamea subcontract, ulufale i le fausaga uʻamea ia Tesema 13, ina ua ova le vevela e sili atu i le sefulu tikeri i lalo ole zero, o le koluma uʻamea na faʻapotopotoina i luga o le saite, o le faʻapipiʻiina ma le aofaʻi uelo. sa tele, o le uelo lona lua sa tele, ma sa feagai ma le tau malulu tele, ae o le aufaigaluega faʻapipiʻi i luga o le saite sa le fefefe i le malulu, ma faia le siva uʻamea aisa i luga o le fausaga uamea faʻaaisa. Ole fa'agaioiga fa'amalosi ma le fa'aeteete e fa'asolo ai le su'esu'ega uelo i le taimi e tasi. I le aso 19 o Tesema, na manuia ai le siiina muamua, ma faatasi ai ma le lagolago malosi ma le felagolagomai o le vaega o le faʻapipiʻiina o le vaeluagalemu, o le faʻagasologa o le fausiaina na matua lamolemole, ma o le faʻapipiʻiina o le fausaga uʻamea o loʻo iai nei ua maeʻa le 780.69 tone.

O se amataga lelei o le afa o le manuia, o le amataga o le galuega lua Lifting sila uamea e fai ma sui e le gata o galuega faatino e lua i se node fou faufale, ae o loʻo faʻatusalia foi le amataga lelei o le galuega a le kamupani i le 2024.


Tala Fou Fesootai
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept