Tala Fou

O le gaosiga ma le faʻapipiʻiina o le mama e fesoʻotaʻi vavalalata i le tulaga lelei ma le saogalemu -- Qingyuan Seed Industry Headquarters project (Vaega I) e tatalaina ai le saoasaoa maualuga.

E faʻafefea ona faʻamaeʻaina le fausiaina, faʻapipiʻi ma le tuʻuina atu o se fale uʻamea i le 29 aso? E faʻapefea ona faʻamautinoa le lelei, saogalemu ma le alualu i luma? E faʻafefea ona foia faigata i le fuga ina ia leai ni faigata i luga o le auala faufale? Qingdao Yihe Steel Structure Group Co., Ltd. konekarate e fausia Qingyuan fatu alamanuia laumua galuega faatino (Vaega I) e taʻu atu ia te oe le tali.

O le poloketi a le Qingyuan Seed Industry Headquarters o loʻo i totonu o le nuu o Xishiling, Zhangjialou Street, Itumalo o Huangdao, Qingdao, faʻatasi ai ma le aofaʻiga o le fausiaina o le tusa ma le 30,000 sikuea mita ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega o 200 miliona yuan, lea o le a faʻaaogaina mo suʻesuʻega tekonolosi maualuga. ma le atina'e, fa'alauiloa faatekonolosi fa'ato'aga, ma le filifilia ma le fa'atupuina o ituaiga fa'ato'aga fou pe a mae'a.

I le aso 14 o Aukuso, na maua ai le tala lelei mai le nofoaga autu o galuega a le Qingyuan seed industry - o le uluai tautaua manuia! O le faailoga lea o le ulufale aloaia o le poloketi i le Yihe mode. I le aso 19 o Aokuso, na maeʻa ai Shangliang. E o'o mai i le taimi nei, ua fa'apipi'i le fa'avaa autu o le poloketi.

Ina ia faʻamautinoa le faʻamaeʻaina o le sini faʻavae o le 29 aso, o le poloketi o loʻo tumau pea le maualuga o le saosaoa i le faagasologa o le fausiaina, ma le mafuaʻaga e le mafai ai ona tuʻueseeseina le tulaga maualuga ma le tulaga lelei ma le saogalemu o tagata Yihe i taimi uma. pipii i: I le faagasologa o le gaosiga, faʻatino lelei manaʻoga talafeagai o ata, tulaga faʻapitoa ma faʻamatalaga, ma faʻatonutonu lelei le lelei o soʻotaga gaosiga taitasi, ma aua neʻi faʻatagaina vaega e le fetaui ma manaʻoga e alu ese mai le fale gaosimea; I le taimi o le faʻapipiʻiina, o tagata faufale uma o loʻo i luga o tiute faʻatasi ma tusi pasi, faʻatinoina ma le mausali manaʻoga o tulafono faatonutonu mo le saogalemu, ma taumafai mo le lelei i le faʻaogaina o vaega taʻitasi i luga o le faʻavae o le faʻamautinoaina o le saogalemu o tagata faigaluega ma meafaigaluega; Faia le aotelega o fuafuaga, vavalo i luma o tulaga lamatia e ono aafia ai le alualu i luma, ma ia aloese mai ai. Aemaise lava i le feagai ai ma afa ma timuga mamafa, o le vaega o le poloketi e faʻamaeʻaina lelei le faʻatulagaga o le fausiaina e pei ona fuafuaina i lalo o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o le saogalemu e ala i le fetuunaiga o le taimi o le fausiaina.

O taumafaiga a tagata Yihe mo poloketi taitasi e tutusa lava, mo tagata Yihe, e leai se eseesega i le va o le tele o le poloketi, naʻo le leai o se faʻamoemoe, o le faia o poloketi taʻitasi i se galuega maualuga le uiga o Yihe i le poloketi, ia faia taʻitasi. galuega faatino lelei ina ia mafai ona faatosina mai le tele o tagata faatau e faatuatuaina le poloketi ia i matou!

Tala Fou Fesootai
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept