Tala Fou

Tala Fou a le Kamupani

O le faʻatinoga o aʻoaʻoga o le 17 2024-05

O le faʻatinoga o aʻoaʻoga o le "BIM Steel structure Cloud" na amata, ma EIHE na laa i se tulaga fou o le fausiaina o le atamai.

I le aso 19 o Iulai, na talimalo ai le kamupani i le faʻasalalauga faʻasalalauga mo lana "BIM Steel Structure Cloud" aʻoaʻoga faʻapitoa ma le faʻatinoga i le Potu Konafesi 1, sosoo ai ma se aʻoaʻoga tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia e lima aso. O lo'o fa'aalia ai le alualu i luma tele o le EIHE i le fa'atuina o masini fa'akomepiuta ma atamai, fa'ae'eina le faufale atamai i se tulaga fou.
Eihe Steel Structure manumalo i le lisi o pisinisi ivi pito i tua o le filifili atoa o alamanuia faufale i le Itumalo o Shandong ma na o le pau lea o le filifili filifili sili pisinisi i Qingdao.06 2024-05

Eihe Steel Structure manumalo i le lisi o pisinisi ivi pito i tua o le filifili atoa o alamanuia faufale i le Itumalo o Shandong ma na o le pau lea o le filifili filifili sili pisinisi i Qingdao.

I le aso 11 o Mati, na faalauiloa aloaia ai le lisi muamua o atinaʻe pito i tua o le filifili atoa o fale faufale i le Itumalo o Shandong. Qingdao Eihe Steel Structure Group Co., Ltd. na filifilia ma le manuia e avea o se atinaʻe pito i tua o le filifili atoa o alamanuia faufale i le Itumalo o Shandong ona o lona tulaga mataʻina i le alualu i luma faasaienisi ma tekinolosi, atinaʻe lanu meamata i taulaga ma nuʻu, tulaga inisinia ma le saogalemu. , faufale faufale ma taunu'uga mata'ina i le galuega faufale. I le taimi lava e tasi, e na o le pau lava le filifilia o vaega uamea uamea filifilia filifili matai pisinisi i Qingdao. Ia avea ma faʻailoga ma taʻitaʻi o le suiga ma le faʻaleleia o fale faufale a le itumalo.
I le amataga o le Tausaga Fou, Weichai Leiwo ma Qilu galuega atamai na amata ona sii i luga uʻamea.06 2024-05

I le amataga o le Tausaga Fou, Weichai Leiwo ma Qilu galuega atamai na amata ona sii i luga uʻamea.

I le taeao o Ianuari 3, 2024, Weifang ma Zibo nofoaga e lua o galuega faatino na auina atu tala lelei i le taimi lava e tasi: Weichai Lewo meafaigaluega faʻatoʻaga maualuluga gaosiga atamai Poloketi aʻoaʻoga faʻataʻitaʻiga, Qilu Intelligent Microsystem Industrial Park C eria (Vaega I) ma atinaʻe lagolago. galuega fa'aoga (nofoaga amata) 3# a'oa'oga na amata si'i fa'alava uamea.
E fa poloketi na sainia, o le Tausaga Fou ua amata lelei06 2024-05

E fa poloketi na sainia, o le Tausaga Fou ua amata lelei

I le aso 20 o Ianuari, le kiona, na matou faʻafeiloaʻi ai le taimi mulimuli o le la o le 24 solar terms - Major Cold. "O le faaiuga o le malulu e aumaia ai le tautotogo", i le faaiuga o le la o le tausaga, na oo mai ai le tala lelei, ma o le konekarate ma le tau atoa o le sili atu i le 40 miliona yuan na sainia aloaia, tatalaina le faigamalaga fou a le kamupani i le 2024. Qingdao Hengji Bailong Profile Co., Ltd. teu faafaigaluega i le fausiaina o le passive faitotoa ma faamalama faiga fono galuega faatino 2 # laau, o loo i Huangdao Fenhe Road i saute, Xin 'se Vaitafe i matu, Jiangshan Road i sisifo, e aofia ai se vaega o le tusa ma le 29,000 sikuea mita , le aofaiga atoa o le fausiaina o le eria e uiga i 25,500 sikuea mita, le maualuga fausaga o 23.40m, ma 2150t sila.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept